Kastamonu’da 11-12 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen Okullar Arası Puanlı Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları, Tosya adına gurur verici sonuçlarla tamamlandı.

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, farklı kategorilerde elde ettikleri derecelerle ilçenin spor alanındaki başarısını bir kez daha ortaya koydu. Hem takım sıralamalarında hem de bireysel performanslarda dikkat çeken öğrenciler, yarışmalara damga vuran okullar arasında yer aldı.

Tosya’dan Atletizmde Büyük Başarı İl Birinciliği Geldi (3)

Yarışmalar sonunda küçük kızlar, küçük erkekler ve yıldız erkekler kategorilerinde il şampiyonluğu elde eden Tosyalı öğrenciler, yıldız kızlarda ise il ikincisi oldu. Bu sonuçlar, okulun atletizm branşındaki istikrarlı çıkışını gösterirken, ilçe genelinde de sevinçle karşılandı. Ayrıca öğrenciler bireysel kategorilerde 30’dan fazla madalya kazanarak başarı çıtasını daha da yukarı taşıdı.

Tosya’dan Atletizmde Büyük Başarı İl Birinciliği Geldi (4)

Tosya’nın başarılı öğrencileri Kastamonu’yu temsil edecek

Elde edilen derecelerle birlikte Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, nisan ayında Kocaeli’de düzenlenecek bölge yarışmalarında Kastamonu’yu temsil etme hakkı kazandı. Bu gelişme, yalnızca okul için değil, Tosya ve Kastamonu spor camiası için de önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Tosya’dan Atletizmde Büyük Başarı İl Birinciliği Geldi (2)

Öğrencilerin gösterdiği performans, disiplinli çalışma ve takım ruhunun sahaya nasıl yansıdığını net şekilde ortaya koydu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de başarıdan duyduğu memnuniyeti paylaşarak öğrencileri tebrik etti, emek veren yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

Muhabir: Ezgi Nur Sertdemir