Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen yapımlarından Uzak Şehir, sezon finalinin ardından izleyiciyi yeni sezon için merakta bıraktı. Ayna Yapım imzalı dizinin üçüncü sezon çekimlerinin ağustos ayı sonunda başlaması beklenirken, oyuncu kadrosundaki olası değişiklikler de magazin kulislerinin en çok konuşulan başlıkları arasına girdi.

Dizide Meryem karakterine hayat veren, Kastamonu Taşköprü’nün yakından tanıdığı başarılı oyuncu Ceren Moray’ın yeni sezondaki durumu özellikle Taşköprülü izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Diyarbakırlı şair ve yazar Celal Moray ile Taşköprülü Hülya Moray’ın kızı olan Ceren Moray, güçlü oyunculuğu ve sahnedeki enerjisiyle Uzak Şehir’e kısa sürede farklı bir soluk katmıştı.

Meryem ve Müjgan için ayrılık iddiası güçlendi

Kulislerden gelen son bilgilere göre, hikâyede son dakika bir değişiklik yaşanmazsa Ceren Moray’ın canlandırdığı Meryem karakterinin yeni sezonda dizide yer alma ihtimali oldukça düşük görünüyor. Meryem’in vedasının kesinleşmesi halinde, Uzak Şehir’in üçüncü sezonunda dengelerin yeniden şekillenmesi bekleniyor.

Meryem’in kardeşi Müjgan karakterini canlandıran İpek Arkan’ın ise yeni sezonda kadroda bulunmayacağı konuşuluyor. İki kardeşin hikâyeden çekilmesi, dizinin yeni döneminde farklı karakterlerin ve yeni çatışmaların önünü açabilir.

Ceren Moray (2)

Öte yandan dizinin başrol oyuncularından Ozan Akbaba’nın, Uzak Şehir çekimleri başlamadan önce Çırak dizisinin ikinci sezon çalışmalarını tamamlaması bekleniyor. Bu nedenle yapımın yeni sezon takvimi de izleyiciler tarafından yakından izleniyor.

İpek karakterinin hikâyesi sürecek

Dizide İpek karakterine hayat veren Çağla Şimşek için ise farklı bir tablo var. Gelen bilgilere göre Şimşek’in canlandırdığı İpek’in hikâyesi üçüncü sezonda da devam edecek. Bu gelişme, karakterin yeni bölümlerde daha belirgin bir çizgiye taşınabileceği yorumlarını beraberinde getirdi.

Uzak Şehir cephesinde resmi açıklamalar merakla beklenirken, Taşköprülü Ceren Moray’ın dizideki geleceği şimdiden izleyicinin yakın takibine girdi.

Kaynak: Haber Merkezi