Mutlu Dikim Evi’nde çalışan ve 6 yıldır Taşköprü’de bulunan Suriyeli Abdulkadir’in, memleketi Suriye’ye kesin dönüş yapacağını açıkladı.

Erkan Davulcu (1)-1

Taşköprülü ünlü fenomen Erkan Davulcu, İstikram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “6 yıldır Taşköprü Mutlu Dikim evinde çalışan Suriyeli Abdulkadir abimiz memleketi Suriye’ye kesin dönüş kararı almış. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.” ifadelerini kullandı.

Erkan Davulcu (2)-1

Sosyal Medyada Geniş Yankı Uyandırdı

Abdulkadir’in dönüş haberi, Taşköprü halkı ve sosyal medya takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Takipçiler, Abdulkadir’in köydeki yaşamına ve işine yaptığı katkılara teşekkür ederken, ona iyi dileklerde bulundu. Paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim aldı ve birçok kişi tarafından duygusal bir veda olarak yorumlandı.

Kaynak: Haber Merkezi