Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazası, kısa süreli paniğe neden oldu. Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde yaşanan olayda, seyir halindeki iki otomobilin çarpışması sonucu maddi hasar oluştu. Kazada herhangi bir yaralanma yaşanmaması ise olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgilere göre, Taşköprü ilçe merkezinde yoğun araç trafiğinin bulunduğu Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde ilerleyen iki otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda hasar meydana gelirken, çevredeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Taşköprü Kaza Iki Otomobil

Yaralanma Yaşanmadı, Sadece Maddi Hasar Oluştu

Kazanın en sevindirici yanı, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmamış olması oldu. Çarpışmanın şiddetine rağmen sürücülerin ve araçlarda bulunan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis Ekipleri İnceleme Başlattı

Kazanın ardından bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Trafik akışının kontrollü şekilde sağlanmasının ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Haber Merkezi