Taşköprü’de Ramazan ayının en çok beklenen buluşmalarından biri olan iftar sofrası, bu yıl da kuruluyor. Her yıl hayırseverlerin katkılarıyla büyüyen iftar programı, Taşköprü Belediyesi’nin organizasyonuyla yeniden ilçe halkını aynı sofrada bir araya getirecek.

Önceki yıllarda Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan iftar çadırı, bu yıl Harmancık Mahallesi Muzafferettin Gazi Caddesi’nde, Özsoy Sürücü Kursu karşısında bulunan bir dükkânda hizmet verecek. Böylece Ramazan’ın manevi atmosferi, kapalı alanda daha düzenli bir şekilde yaşatılacak.

Taşköprü Iftar Çadırı (1)

Her gün 300 kişiye iftar verilecek

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, bir Ramazan ayına daha ulaşmanın mutluluğunu ilçe halkı ve tüm İslam âlemiyle birlikte yaşadıklarını ifade etti.

Taşköprü Iftar Çadırı (2)

Başkan Arslan, her yıl hayırsever vatandaşların destekleriyle kurulan iftar sofrasının bu yıl da aynı dayanışma ruhuyla devam edeceğini belirterek, “Hava şartları nedeniyle iftar programımızı kapalı alanda gerçekleştireceğiz. Ramazan ayı boyunca her gün 300 vatandaşımıza iftar yemeği vereceğiz. Paylaşmanın ve kardeşliğin ayı olan Ramazan’ın ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi