Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Kapaklı Köyü, Avdular Mahallesi sakinlerinden emekli polis memuru İsmail Uzun hayatını kaybetti. Uzun’un vefatı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra köy halkı arasında da derin üzüntüye neden oldu.
İsmail Uzun’un vefatı sevenlerini üzdü
Kapaklı Köyü Avdular Mahallesi’nden olan merhum İsmail Uzun’un, Erol Uzun’un babası, Emre Uzun ve İsmail Uzun’un dedesi olduğu öğrenildi. Aynı zamanda Kapaklı Köyü Muhtarı Mustafa Uzun’un amcası olan emekli polis memuru İsmail Uzun’un vefatı, Taşköprü’de büyük üzüntüyle karşılandı. Öte yandan merhum İsmail Uzun için cenaze programı da belli oldu.
Cenazesi Kapaklı Köyü Avdular Mahallesi’nde defnedilecek
Merhum İsmail Uzun’un cenazesi, 2 Temmuz 2026 Perşembe günü saat 10.00’da Taşköprü Devlet Hastanesi’nden alınacak. Cenaze daha sonra Kapaklı Köyü Avdular Mahallesi’ne götürülecek.
İsmail Uzun için saat 11.00’de Kapaklı Köyü Avdular Mahallesi’nde cenaze namazı kılınacak. Kılınacak cenaze namazının ardından merhum İsmail Uzun, dualarla son yolculuğuna uğurlanacak
Merhum İsmail Uzun’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Kapaklı Köyü halkına başsağlığı dileriz.





