Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Cuma namazının ardından Alatarla Merkez Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. İlçe halkıyla doğrudan temas kurmayı önemseyen Demirdağ, buluşma sırasında vatandaşların gündeme getirdiği talep, öneri ve beklentileri dikkatle dinledi.
Cami çıkışında gerçekleşen buluşmanın sıcak ve içten bir atmosferde geçtiği öğrenilirken, vatandaşların kamu hizmetlerine ilişkin görüşlerini doğrudan iletme imkanı bulması da dikkat çekti. Taşköprü’de vatandaşla birebir iletişime önem veren bu yaklaşımın, yerel yönetim anlayışı açısından anlamlı bir tablo oluşturduğu görüldü.

Vatandaşların talepleri yerinde dinlendi
Kaymakam Abdullah Demirdağ, kendisine iletilen konuların titizlikle değerlendirileceğini ifade etti. Vatandaşların sahadaki gözlemlerinin ve günlük hayatta karşılaştıkları ihtiyaçların kamu hizmetlerinin şekillenmesinde önemli bir yer tuttuğunu belirten Demirdağ, her fırsatta halkla bir araya gelmeye devam edeceklerini vurguladı.

Taşköprü’de gerçekleştirilen bu buluşma, vatandaş odaklı yönetim anlayışının yerelde nasıl karşılık bulduğunu bir kez daha gösterdi. Özellikle doğrudan iletişimi esas alan bu tür ziyaretlerin, hem sorunların daha hızlı tespit edilmesine hem de hizmetlerin daha verimli planlanmasına katkı sunduğu değerlendiriliyor.






