Kastamonu Taşköprü’de çocukların sesi bu kez belediye binasında yankılandı. Muzafferettin Gazi İlkokulu öğrencileri, Taşköprü Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile bir araya geldi. Toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada öğrenciler, hem belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de ilçeyle ilgili düşüncelerini doğrudan paylaşma imkanı buldu.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette çocukların ilgisi ve merakı dikkat çekti. İlçeye dair beklentilerini anlatan öğrenciler, nasıl bir Taşköprü hayal ettiklerini ifade ederken, Başkan Hüseyin Arslan da onların her bir görüşünü dikkatle dinledi.

Taşköprü’de Çocuklar Hayallerindeki Şehri Başkan Arslan’a Anlattı (6)

Hayallerindeki Taşköprü’yü anlattılar

Program boyunca çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Arslan, öğrencilerin yönelttiği soruları yanıtladı ve önerilerini tek tek not aldı. Sohbet sırasında daha yaşanabilir, daha güzel ve çocukların kendini mutlu hissedebileceği bir Taşköprü üzerine görüş alışverişi yapıldı.

Taşköprü’de Çocuklar Hayallerindeki Şehri Başkan Arslan’a Anlattı (2)

Başkan Hüseyin Arslan, çocukların geleceğin mimarları olduğunu vurgulayarak, onların fikirlerinin şehirlerin yarınını şekillendirmede önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Ziyaretin sonunda öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür eden Arslan, eğitim hayatlarında başarı dileklerini iletti.

Taşköprü’de Çocuklar Hayallerindeki Şehri Başkan Arslan’a Anlattı (7)

Taşköprü’de Çocuklar Hayallerindeki Şehri Başkan Arslan’a Anlattı (8)

Taşköprü’de Çocuklar Hayallerindeki Şehri Başkan Arslan’a Anlattı (10)

Taşköprü’de Çocuklar Hayallerindeki Şehri Başkan Arslan’a Anlattı (9)

Taşköprü’de Çocuklar Hayallerindeki Şehri Başkan Arslan’a Anlattı (1)Taşköprü’de Çocuklar Hayallerindeki Şehri Başkan Arslan’a Anlattı (11)

Kaynak: Hamza Sefa YILMAZ / Anadolu Ajansı