Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde belediye ekiplerinin farklı alanlarda yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Her adımda emek, her noktada hizmet…” sözleriyle ilçede sürdürülen hizmetlere ilişkin açıklamada bulundu.

Taşköprü’de Çalışmalar Aralıksız Sürüyor ‘Her Adımda Emek, Her Noktada Hizmet’ (2)

Başkan Arslan, Taşköprü’nün daha temiz, daha düzenli ve daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için ekiplerin sahada aralıksız görev yaptığını belirtti.

Açıklamasında, “Kadim şehir Taşköprümüzün her sokağında, her caddesinde ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehrimizin daha temiz, daha düzenli ve daha yaşanabilir olması için gece gündüz demeden sahadayız. Bu büyük emeğin bir parçası olan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyor, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Taşköprü’de Çalışmalar Aralıksız Sürüyor ‘Her Adımda Emek, Her Noktada Hizmet’ (4)

Devam eden çalışmalar paylaşıldı

Taşköprü Belediyesi tarafından paylaşılan bilgilere göre ilçede devam eden çalışmalar şöyle sıralandı:

  • Cadde ve sokaklarda yıkama çalışmaları,
  • Tarihi Köprü’de onarım çalışmaları,
  • Atlı Turizm Merkezi’nde yapım çalışmaları,
  • Parke ve yağmur suyu kanalizasyon çalışmaları,
  • Boya ve tadilat çalışmaları,
  • Çim biçme çalışmaları.

Taşköprü’de Çalışmalar Aralıksız Sürüyor ‘Her Adımda Emek, Her Noktada Hizmet’ (3)

İlçe genelinde sürdürülen bu çalışmaların, Taşköprü’nün yaşam kalitesini artırmaya yönelik olduğu belirtilirken, belediye ekiplerinin birçok noktada hizmet üretmeye devam ettiği kaydedildi.

Taşköprü’de Çalışmalar Aralıksız Sürüyor ‘Her Adımda Emek, Her Noktada Hizmet’ (6)

Taşköprü’de Çalışmalar Aralıksız Sürüyor ‘Her Adımda Emek, Her Noktada Hizmet’ (5)

Taşköprü’de Çalışmalar Aralıksız Sürüyor ‘Her Adımda Emek, Her Noktada Hizmet’ (7)

Taşköprü’de Çalışmalar Aralıksız Sürüyor ‘Her Adımda Emek, Her Noktada Hizmet’ (8)

Kaynak: Taşköprü Belediyesi