Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde dün akşamdan bu tarafa etkili olan kar yağışı sebebiyle bazı köy yolları ulaşıma kapandı.
Kar yağışı sebebiyle Kastamonu-Ankara karayolunda seyir halinde olan çok sayıda ağır tonajlı araç yolda kaldı. Yoğun kar yağışı sebebiyle ilerleyemeyen sürücüler, araçlarına zincir takarak yola devam etmeye çalıştı. Karayolları, Kastamonu Belediyesi ekipleri ise teyakkuza geçerek tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürüyor.
Taşköprü'de 5, il genelinde 430 köy yolu ulaşıma kapalı
Kar yağışı sebebiyle ildeki 430 köyün yolu ulaşıma kapandı. Kastamonu İl Özel İdaresi yayınladığı listeye göre Taşköprü ilçemizde de 5 köy yolu ulaşıma kapandı. Kastamonu İl Özel İdaresine bağlı 36 ekip, kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için çalışma başlattı.