Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ile Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortak denetim gerçekleştirdi.

Taşköprü'de 252 Şahıs Ve 45 Araç Kontrol Edildi 8

Umuma Açık Alanlara Yakın Takip

Taşköprü ilçe merkezinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde genel asayiş uygulaması yapıldı. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ve Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordineli yürüttüğü denetimlerde 3 park ve bahçe, 9 kıraathane, 1 alkollü mekan ile diğer umuma açık alanlar kontrol edildi.

Taşköprü'de 252 Şahıs Ve 45 Araç Kontrol Edildi 9

252 Şahsın GBT’si Sorgulandı

Uygulama kapsamında toplam 252 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı. Herhangi bir olumsuzluğa karşı dikkatle yapılan kontroller sırasında ekipler, şüpheli durumlara karşı hassasiyet gösterdi.

Taşköprü'de 252 Şahıs Ve 45 Araç Kontrol Edildi 6

45 Araç Denetlendi

Vatandaşların güvenliği ve trafik düzeninin sağlanması amacıyla ilçe genelinde 45 araç sorgulanarak çeşitli yönlerden incelendi. Belgelerden trafik kurallarına kadar birçok başlıkta kontroller yapıldı.

Taşköprü'de 252 Şahıs Ve 45 Araç Kontrol Edildi 7

Denetimler Aralıksız Devam Edecek

Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliği için asayiş denetimlerinin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Taşköprü'de 252 Şahıs Ve 45 Araç Kontrol Edildi 5📌İlçemizde Genel Asayiş Uygulaması Gerçekleştirildi.🚔🚨Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Ve Taşkö (2)Taşköprü'de 252 Şahıs Ve 45 Araç Kontrol Edildi 2Taşköprü'de 252 Şahıs Ve 45 Araç Kontrol Edildi 3Taşköprü'de 252 Şahıs Ve 45 Araç Kontrol Edildi 4Taşköprü'de 252 Şahıs Ve 45 Araç Kontrol Edildi 12Taşköprü'de 252 Şahıs Ve 45 Araç Kontrol Edildi

Kaynak: Taşköprü Kaymakamlığı