Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde sanayi esnafını yakından ilgilendiren yeni bir açılış gerçekleştirildi. İlçe sanayi sitesinde Harun Şimşek’in işletmeciliğini üstlendiği Şimşekler Ağır Hizmet ve İş Makineleri, düzenlenen tören ve dualarla kapılarını açtı. Cuma namazının ardından yapılan açılış, hem sanayi bölgesindeki hareketliliğe hem de ilçe ekonomisine katkı sunacak yeni bir adım olarak değerlendirildi.

Taşköprü’de hizmet vermeye başlayan yeni iş yeri, sanayi alanındaki çeşitliliği artırması bakımından da dikkat çekti. Ağır hizmet ve iş makineleri üzerine faaliyet gösterecek işletmenin, ilçedeki ihtiyaçlara cevap vermesi ve esnaf çevresine yeni bir canlılık kazandırması bekleniyor. Açılış törenine katılan davetliler de yeni işletmenin hayırlı olması yönünde temennilerini paylaştı.

Açılış törenine yoğun katılım oldu
Şimşekler Ağır Hizmet ve İş Makineleri’nin açılışına Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın yanı sıra İl Genel Meclisi üyesi Bayram Özsoy, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Tuncay Kendiroğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Tören, yapılan duaların ardından kurdele kesimiyle tamamlandı.

Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, mübarek cuma gününde gerçekleştirilen bu açılışın anlamlı olduğunu ifade etti. Yeni iş yerinin ilçeye, sanayi sitesine ve esnaf camiasına hayırlı olmasını dileyen Arslan, işletmeci Harun Şimşek’e bol ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.

Taşköprü sanayi sitesinde faaliyete geçen yeni işletme, ilçede üretim ve hizmet alanındaki hareketliliğin sürdüğünü bir kez daha gösterdi. Yeni iş yerinin hem müşteri memnuniyetine hem de bölgedeki ticari canlılığa katkı sağlaması bekleniyor.





