Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Ramazan Bayramı sabahı, Belediye binası sıcacık bir bayram coşkusuna sahne oldu. İlçe sakinleri, belediye çalışanları ve çeşitli kurum temsilcileri, bayramın manevi havasını paylaşmak ve sevinci birlikte yaşamak için bir araya geldi. Gülümsemeler, içten tebrikler ve samimi el sıkışmalar, etkinliği unutulmaz kıldı.

11-17

Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, katılımcıları tek tek selamlayarak bayram dileklerini iletti. Başkan Arslan, Kastamonu AKP Milletvekili Halil Uluay ile birlikte yaptığı konuşmada, “Bayramın en güzel yanı; gönüllerin birleştiği, muhabbetin arttığı ve birlik ile beraberliğin güçlendiği bu özel anları hep birlikte yaşayabilmektir. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” sözleriyle bayramın ruhunu vurguladı. Milletvekili Halil Uluay da vatandaşlara tek tek selam vererek, Taşköprü’de bayramın huzurunu ve neşesini paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

8-20

Gönül Birliği ve Samimi Anlar

Etkinlik boyunca vatandaşlar, Başkan Arslan ve Milletvekili Uluay’a karşılıklı iyi dileklerini iletti. Çocukların neşesi, büyüklerin tebessümü ve samimi sohbetler, belediye binasını adeta bayram sabahının sıcaklığıyla doldurdu. Katılımcılar, el sıkışmalar ve tebessümler eşliğinde bayramın huzurunu ve paylaşmanın değerini birlikte yaşadı.

-1

Bayramın Huzuru Taşköprü’de Dolaştı

Taşköprü Belediyesi’nin bu geleneksel bayramlaşması, yalnızca resmi bir etkinlik olmanın ötesinde, ilçedeki birlik ve dayanışmanın somut bir göstergesi oldu. Katılımcılar, günü birbirlerine iyi dilekler ile tamamlayarak bayram sevincini evlerine ve sevdiklerine taşıdı. Bu buluşma, gönüllerin birleştiği ve muhabbetin arttığı bir bayram anısı olarak hafızalara kazındı.

Taşköprü Belediyesi’nde Bayram Coşkusu1917-316-114-615-413-812-149-157-336-375-503-801-120

Muhabir: Mehmet Can Türkoğlu