Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde spor yapan çocuklara yönelik anlamlı bir destek geldi. İlçede faaliyet gösteren Anka Tekstil’in sahibi Engin Kanbir, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ı ziyaret ederek, Taşköprüspor ve Yaz Spor Okullarında eğitim alan çocuklar için hazırlanan bin adet takım formayı teslim etti.

Çocukların spor heyecanına destek

Belediyede gerçekleşen ziyarette, çocukların spor faaliyetlerinde kullanması amacıyla temin edilen formalar Başkan Hüseyin Arslan’a teslim edildi. Destek, hem Taşköprüspor altyapısında hem de yaz spor okullarında eğitim gören çocuklar için önemli bir katkı olarak değerlendirildi.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ziyarete ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Taşköprü’müzde faaliyet gösteren Anka Tekstil’in sahibi Sn. Engin Kanbir’i Belediyemizde misafir ettik. Taşköprüspor ve Yaz Spor Okullarımızda eğitim gören çocuklarımız için temin edilen bin adet takım formayı kendilerinden teslim aldık. Desteklerinden dolayı Sn. Engin Kanbir ve Sn. Yavuz Kanbir’e teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Basın Bülteni