Karabük'te meydana gelen üzücü olayda, 59 yaşındaki Halit Yurdakul evinin banyosunda ölü bulundu.
Olay, Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre duş almak için banyoya giren Halit Yurdakul'dan uzun süre haber alamayan yakınları durumu kontrol etmek istedi. Banyoya girdiklerinde Yurdakul'u yerde hareketsiz halde bulan aile üyeleri, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.
Sağlık Ekipleri Ölümünü Tespit Etti
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Halit Yurdakul'un hayatını kaybettiği belirlendi.
Polis ekipleri evde inceleme yaparken, olayın kesin nedeni yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacak.
Cenazesi Morga Kaldırıldı
Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Halit Yurdakul'un cenazesi, otopsi işlemleri için Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.





