Samsun’un Çarşamba ilçesinde seyir halinde olan bir minibüste çıkan yangın, sürücüye korku dolu anlar yaşattı. Atatürk Bulvarı üzerinde ilerleyen K.Ö. yönetimindeki minibüsün akü bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle arıza meydana geldi. Kısa süre içinde yükselen alevleri fark eden sürücü, aracını emniyet şeridine çekerek minibüsten uzaklaştı.
Yangın, dakikalar içinde aracın ön bölümünü etkisi altına aldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Minibüsün ön kısmında hasar oluştu
Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından araçta inceleme yapıldı.
Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, minibüsün ön bölümünde maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.





