Karabük’te yoğun trafiğin olduğu bir kavşakta meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı. Sabah saatlerinde Karabük-Safranbolu kara yolunda bulunan sanayi kavşağında gerçekleşen kazada, iki otomobilin çarpışması sonucu araçlarda ciddi hasar meydana gelirken, sürücüler ve bir yolcu yaralandı.
Kazaya karışan araçlardan biri E.A. yönetimindeki 14 AAE 030 plakalı otomobil olurken, diğer araç ise R.K. idaresindeki 78 AR 972 plakalı otomobil olarak belirlendi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, her iki araç da kavşağa giriş yaparken dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki trafik levhalarına ve direklere çarptı. Kaza sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Kazanın ardından olay yerine hızla sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Kazada her iki sürücünün yanı sıra E.A.'nın kullandığı otomobilde yolcu olarak bulunan T.Y. de yaralandı. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.
Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri kaza sonrası bölgede güvenlik önlemleri alırken, araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Trafikte kısa süreli aksama yaşansa da ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yol tekrar ulaşıma açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, olayın kesin nedeni yapılacak teknik inceleme sonucunda belirlenecek.