Samsun’un Yakakent ilçesinde otomobil ile tarım aracı olarak kullanılan patpatın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.
Kaza, Sinop-Samsun kara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, N.G. idaresindeki otomobil ile S.Ö. yönetimindeki patpat henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarlaya savrulurken, patpat ise büyük hasar gördü.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı
Kazada patpat sürücüsü S.Ö. ile yanında bulunan eşi B.Ö. yola savruldu. Otomobil sürücüsü N.G. ve araçta bulunan eşi E.G. de kazada yaralandı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından 4 yaralı ambulanslarla Alaçam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumlarının ağır olduğu belirlenen S.Ö. ile B.Ö., burada yapılan müdahalenin ardından Bafra Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Kaza nedeniyle Samsun-Sinop kara yolunda trafik bir süre kontrollü şekilde sağlanırken, araçların kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.
Kazanın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesi için başlatılan soruşturma devam ediyor.





