Bayburt’ta yoldan çıkarak takla atan otomobilde bulunan 4 çocuk ile 4 yetişkin yaralandı. Arpalı-Aydıntepe mevkisinde meydana gelen kazanın ardından bölgeye AFAD, jandarma, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
Sürücüsü henüz öğrenilemeyen 69 AAZ 011 plakalı otomobil, direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın şiddetiyle araçta bulunan bazı kişiler sıkışırken, ekiplerin ulaşmasına kadar çevredeki vatandaşlar da kurtarma çalışmalarına destek verdi.
Yaralılar araçtan çıkarılarak hastaneye sevk edildi
AFAD ekipleri ve vatandaşların ortak çalışmasıyla araçtan çıkarılan 8 yaralıya, sağlık görevlileri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan E.S.Ş., N.Ş., Y.Ş., Z.S.B.Ş. ve E.Ş.’nin kimlikleri belirlenirken, diğer 3 kişinin kimlik bilgilerinin tespit edilmesine yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Güvenlik ekipleri, otomobilin yoldan çıkış nedenini ve kazanın oluş şeklini belirlemek amacıyla inceleme başlattı.





