Çorum’un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazası, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Kontrolden çıkan bir otomobilin yol kenarındaki çeltik tarlasına devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ekipler, yaralılara hızlı bir şekilde müdahale etti.
Kontrolden Çıkan Araç Tarlaya Savruldu
Kaza, Osmancık ilçesine bağlı Girinoğlan köyü Kavşak Çayı mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Salih A. yönetimindeki 06 FY 0703 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak çeltik ekili alana devrildi. Araç, takla atarak tarla içerisinde durabildi.
Kazayı gören çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilerek hızlı bir müdahale süreci başlatıldı.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Meydana gelen kazada sürücü Salih A. ile araçta yolcu olarak bulunan 3 kişi yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, sağlık ekiplerinin kontrolünde ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığına dair incelemelerin sürdüğü öğrenildi.
Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı
Kaza sonrası jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı. Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için çalışma yürütülürken, yol ve çevre koşullarının da detaylı şekilde değerlendirileceği belirtildi.
Yetkililer, özellikle kırsal bölgelerde sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak, yol şartlarına uygun hızda seyretmenin ve araç kontrolünü kaybetmemek adına gerekli tedbirlerin alınmasının önemine dikkat çekti.





