Kastamonu’nun İhsangazi ilçesine bağlı İnciğez köyü, aldığı acı haberle yasa büründü. Köy sakinlerinden ve Kardemir’den emekli olan Osman Bitkin’in vefatı, hem ailesi hem de ilçe halkı arasında derin bir üzüntüye neden oldu. Yaşamı boyunca çevresi tarafından sevilen ve sayılan bir isim olarak bilinen Bitkin’in ölüm haberi kısa sürede yayılırken, yakınları taziyelerini iletmek üzere köye akın etti.
Cenaze Namazı Bugün Kılınacak
Alınan bilgilere göre merhum Osman Bitkin’in cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip İhsangazi ilçesine bağlı İnciğez köyü camisinde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Defin işlemi ise aynı köyde bulunan aile kabristanlığında gerçekleştirilecek. Cenaze programına köy sakinlerinin yanı sıra çevre yerleşim yerlerinden de yoğun katılımın olması bekleniyor.
Ailesi ve Sevenleri Yasta
Osman Bitkin’in vefatı, başta ailesi olmak üzere sevenlerini derinden etkiledi. Uzun yıllar Kardemir’de çalışarak emekli olan Bitkin’in, köy yaşamına bağlılığı ve mütevazı kişiliğiyle tanındığı ifade ediliyor. Bitkin ailesi taziye dileklerini kabul ederken, yakın çevresi merhumun kaybının büyük bir boşluk oluşturduğunu dile getiriyor.
Başsağlığı Mesajları Peş Peşe Geldi
İhsangazi ve çevre ilçelerde yaşayan birçok kişi, Osman Bitkin’in vefatı sonrası başsağlığı mesajları yayımlayarak aileye destek oldu. Bölge halkı, merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.
Son Yolculuğuna Uğurlanacak
Merhum Osman Bitkin, bugün kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Köy halkı, sevilen bir büyüğünü kaybetmenin hüznünü yaşarken, dualar eşliğinde vedaya hazırlanıyor.
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.





