Kastamonu’nun Ağlı ilçesine bağlı Oluközü Köyü’nde yaşayan Naciye Özen’in vefatı, ailesi ve bölge halkı arasında büyük üzüntüye neden oldu. Oluközü Köyü sakinlerinden İzzet Özen’in eşi olan merhume, uzun yıllardır köyde sevilen ve saygı duyulan isimler arasında yer alıyordu.
Vefat haberinin duyulmasının ardından, Ağlı’da hem köy halkı hem de ilçe genelinde geniş bir taziye ortamı oluştu. Komşuları ve yakınları, Özen ailesinin acısını paylaşmak üzere taziye ziyaretlerinde bulunurken, bölgedeki birçok kişi de merhume için dualar etti.
Ağlı Belediye Başkanı Ergin’den Taziye Mesajı
Ağlı Belediye Başkanı Bülent Ergin, yayımladığı mesajla Özen ailesinin acısını paylaştı. Başkan Ergin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.”
Başkanın mesajı, sosyal medya ve yerel kanallar aracılığıyla kısa sürede geniş kesimlere ulaştı.
Köyde Büyük Üzüntü
Oluközü Köyü’nde herkes tarafından tanınan ve sevilen bir isim olan Naciye Özen’in vefatı, mahalle halkı üzerinde derin bir etki bıraktı. Özen ailesine yakın kişiler, merhumenin yardımseverliği ve güler yüzüyle hatırlandığını belirtti.
Aile bireylerinin, taziye ziyaretleri için köyde hazır bulunduğu ifade edilirken, defin işlemleri ve cenaze saatine ilişkin detayların aile tarafından ayrıca duyurulacağı öğrenildi.
Başsağlığı Mesajları Devam Ediyor
Naciye Özen’in vefatı üzerine gerek Ağlı ilçesinde gerek çevre bölgelerde birçok kişi başsağlığı mesajı yayımlarken, aileye sabır ve metanet dilekleri iletilmeye devam ediyor.
Taşköprü Postası ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.





