A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde Belçika ile oynayacağı karşılaşma öncesinde kadrodan iki oyuncuyla ilgili gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Orkun Kökçü ve Emirhan Topçu'nun gerçekleştirilen antrenmana katılmadığını açıkladı.

Ay-yıldızlı ekip, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'ta Belçika ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Fransa ve İtalya karşılaşmalarından aldığı mağlubiyetlerin ardından çalışmalarına devam eden milliler, Belçika deplasmanından puanla dönmeyi hedefliyor.

Milli Takım'da Belçika hazırlıkları başladı

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi'nin üçüncü haftasında 2 Ekim Cuma günü deplasmanda Belçika ile karşı karşıya gelecek.

A Milli Takım, karşılaşmanın hazırlıkları kapsamında Riva'da antrenman gerçekleştirdi. İtalya maçında belirli süre forma giyen futbolcular günü salonda rejenerasyon çalışması yaparak geçirirken, diğer oyuncular sahada çalışmalarını sürdürdü.

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra çeviklik çalışmaları ve sprint koşularının ardından top kapma çalışmaları gerçekleştirdi. İdmanın son bölümünde ise taktik oyun organizasyonları üzerinde duruldu.

Orkun Kökçü ve Emirhan Topçu antrenmanda yer almadı

TFF tarafından yapılan açıklamada, Orkun Kökçü ve Emirhan Topçu'nun antrenmana katılmadığı bildirildi.

İtalya karşılaşmasının ardından ayak parmağındaki ağrısı şiddetlenen Orkun Kökçü'nün tedbir amacıyla çalışmada yer almadığı belirtildi. Emirhan Topçu'nun ise sakatlığına bağlı ağrıları nedeniyle antrenmana katılmadığı aktarıldı.

İki futbolcunun durumunun milli takımın Belçika karşılaşması öncesindeki çalışmalarında takip edilmesi bekleniyor.

Milliler yarın yeniden sahaya çıkacak

A Milli Futbol Takımı, Belçika maçı hazırlıklarına yarın devam edecek. Ay-yıldızlı ekibin yarın saat 17.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına kapalı bir antrenman gerçekleştireceği açıklandı.

Türkiye ile Belçika arasındaki karşılaşma 2 Ekim Cuma günü oynanacak. Milli takımda Orkun Kökçü ve Emirhan Topçu'nun antrenmanlara katılım durumlarının önümüzdeki süreçte netleşmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi