Samsun’un Terme ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan tır bariyerlere çarptıktan sonra yol kenarına devrildi. Kazada araç sürücüsü yaralanırken, bölgede kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı.
Kaza, Gündoğdu Mahallesi mevkisinde, Samsun istikametine seyir halinde olan tırın sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Savrulan araç önce yol kenarındaki bariyerlere çarptı, ardından devrilerek durabildi.
Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı
Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri kısa sürede kaza yerine ulaştı. Yaralı sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye sevk edildi.

Devrilen tır nedeniyle yolun bir bölümünde ulaşım kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin çalışmasıyla araç bulunduğu yerden kaldırılırken trafik akışı yeniden normale döndü.
Kazanın nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.





