Türk Kızılayı Taşköprü Temsilcisi Hüseyin Seven, Türk Kızılay tarafından düzenlenen Kızılay Ödülleri kapsamında aday gösterildi. İnsani yardım faaliyetlerine katkı sunan gönüllüleri, kişi ve kuruluşları onurlandırmak amacıyla düzenlenen ödül töreni, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilecek.
Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz imzasıyla iletilen davette, Hüseyin Seven’in törene katılımından memnuniyet duyulacağı ifade edildi. Taşköprü’de yürüttüğü gönüllülük faaliyetleriyle bilinen Seven’in Kızılay Ödülleri kapsamında aday gösterilmesi, ilçede de memnuniyetle karşılandı.
Tören Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak
Kızılay Ödülleri töreni, 11 Haziran Perşembe günü saat 14.00’te Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Programda, Türkiye genelinde insani yardım çalışmalarına destek veren gönüllüler ve kurumlar çeşitli kategorilerde ödüllendirilecek.
11 Haziran 1868’de “Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti” adıyla kurulan Türk Kızılayı, kuruluş yıl dönümünü her yıl genel merkez ve Türkiye genelindeki teşkilatlarıyla çeşitli etkinliklerle kutluyor. Bu yılki törende de Kızılay camiasına katkı sunan isimlerin ödülleri sahiplerini bulacak.





