Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesi Merkez Mahallesi’nden olan 33 yaşındaki Cemile Ezgi Güneş, bir süredir İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Henüz genç yaşında hayatını kaybeden Güneş’in vefatı, hem memleketinde hem de yakın çevresinde derin bir üzüntüye yol açtı.

2 Çocuk Annesiydi

İki çocuk annesi olan Güneş’in, sağlık sorunları nedeniyle bir süredir İstanbul’da tedavi gördüğü öğrenildi. Doktorların tüm çabalarına rağmen genç kadın 27 Ekim Pazartesi günü hayata tutunamadı.

Ailesi ve sevenleri yasa boğuldu

Cemile Ezgi Güneş’in vefat haberi, Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde büyük bir üzüntüyle karşılandı. Genç yaşta aramızdan ayrılan Güneş’in ardından ailesi, dostları ve yakın çevresi gözyaşlarına hakim olamadı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda, Güneş’in güler yüzü, içtenliği ve ailesine olan düşkünlüğüyle tanındığı ifade edildi.

İki çocuğunu geride bırakarak hayata veda eden genç annenin ardından birçok kişi taziye mesajları yayımladı. Hem Kastamonu’da hem de İstanbul’daki tanıdıkları, acılı aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.

Cenaze namazı Çamlıca Mezarlığı’nda kılınacak

Cemile Ezgi Güneş için bugün ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. İstanbul’da kılınacak cenaze namazının ardından genç kadının naaşı, Çamlıca Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Ailesi, yakınları ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek defin töreninde, dualar Cemile Ezgi Güneş için edilecek.

Cemile Ezgi Güneş’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi