Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Koruma Daire Başkanlığı görevinden Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Tamer Taş için mesai arkadaşları tarafından anlamlı bir veda etkinliği düzenlendi.

Kastamonu İl Emniyet Müdürü Tamer Taş Koruma Daire (2)

Mesai Arkadaşlarından Veda ve Teşekkür

Düzenlenen veda yemeğinde, Tamer Taş’a yeni görevinde başarılar dilenirken, günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi. Taş’ın çalışma arkadaşları, yıllardır yürüttüğü hizmetleri için kendisine teşekkürlerini iletme fırsatı buldu. Veda yemeği, samimi bir ortamda gerçekleşerek meslektaşlar arasındaki dostane bağı pekiştirdi.

Kastamonu İl Emniyet Müdürü Tamer Taş Koruma Daire (4)

Sosyal Medyada Teşekkür Mesajı

Koruma Daire Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Tamer Taş’a olan minnettarlık ifadeleri yer aldı.

Kastamonu İl Emniyet Müdürü Tamer Taş Koruma Daire (5)

Paylaşımda, “Sayın Başkanımıza hizmetleri için şükranlarımızı sunar, yeni görevinde üstün başarılar dileriz” sözleri kullanıldı. Bu mesaj, Taş’ın görev süresince gösterdiği özverili çalışmanın kurum tarafından takdir edildiğini gözler önüne serdi.

Yeni Görevinde Başarı Dilekleri

Kastamonu İl Emniyet Müdürü Tamer Taş Koruma Daire (1)

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tamer Taş, yeni göreviyle birlikte bölgedeki güvenlik çalışmalarını yönlendirecek. Mesai arkadaşlarının desteği ve iyi dilekleri, Taş’ın yeni görevinde motivasyonunu artıran önemli bir unsur olarak dikkat çekiyor.

İLGİLİ HABER

Son dakika: Kastamonu Emniyet Müdürü Değişti! Yeni Emniyet Müdürü Belli Oldu

Kaynak: Koruma Daire Başkanlığı