Kastamonu İl Jandarma Komutan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Jandarma Albay Aykan Özsarı, İzmir İl Jandarma Komutan Yardımcılığına atanmasının ardından Kastamonu Valisi Meftun Dallı tarafından onurlandırıldı. Vali Dallı, Özsarı'ya Kastamonu'daki hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek başarı belgesi ve plaket takdim etti .

Jandarma Albay Aykan Özsarı İzmir'e Gidiyor

Albay Aykan Özsarı (2)

Albay Aykan Özsarı, Kastamonu'da görev yaptığı süre boyunca güvenlik ve asayişin sağlanmasında önemli katkılarda bulundu. Özellikle il genelindeki güvenlik toplantılarında aktif rol alarak, ilçe kaymakamları ve emniyet yetkilileriyle koordineli çalışmalar yürüttü. Ayrıca, Kastamonu Valiliği ve diğer kamu kurumlarıyla işbirliği içinde çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza attı.

Vali Dallı'dan Teşekkür ve Yeni Görevinde Başarı Dileği

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Albay Özsarı'nın görev süresince gösterdiği özverili çalışmalar için teşekkür etti. Yeni görevinde de aynı başarıyı göstereceğinden emin olduğunu belirterek, Özsarı'ya başarılar diledi. Vali Dallı, Kastamonu'nun güvenliği ve huzurunun sağlanmasında önemli bir rol üstlenen Özsarı'ya teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Haber Merkezi