Kastamonu Vali Yardımcısı Aydın Ergün için veda programı düzenlendi. İçişleri Bakanlığı tarafından Antalya Vali Yardımcılığı görevine görevlendirilen Ergün’e, kentte görev yaptığı süre boyunca sunduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür edildi.

Vali Meftun Dallı’dan teşekkür

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa ilçe kaymakamları ve Aydın Ergün’ün sorumluluk alanındaki kurumların müdürleri katıldı.

Programda konuşan Vali Dallı, Ergün’ün Kastamonu’da görev yaptığı dönemde kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesine yönelik çalışmalarına dikkat çekti. Dallı, kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi ve kentin gelişimine katkı sağlanması amacıyla gösterdiği gayret ve özveri nedeniyle Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Yeni görev yeri Antalya oldu

İçişleri Bakanlığınca Antalya Vali Yardımcılığı görevine görevlendirilen Aydın Ergün için düzenlenen programda, Kastamonu’ya sunduğu hizmetler dolayısıyla iyi dilekler paylaşıldı.

Kastamonu Valiliği tarafından yapılan açıklamada da Ergün’e kentteki çalışmaları için teşekkür edilerek yeni görevinde başarılar dilendi.

Kaynak: Kastamonu Valiliği