Kastamonu’da yaşayan Kozkıran ailesi, sevilen bir büyüğünü kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Türk Telekom’dan emekli olan Nihat Kozkıran’ın vefat haberi, ailesi başta olmak üzere yakın çevresini yasa boğdu. Uzun yıllar boyunca hem çalışma hayatında hem de sosyal çevresinde saygın bir isim olarak bilinen Kozkıran’ın kaybı, bölgede de büyük üzüntüyle karşılandı.
Ailesini ve Sevenlerini Yasa Boğdu

Merhum Nihat Kozkıran; eşi Semra Kozkıran’ın hayat arkadaşı, Dilek, Yasemin ve Kadir Kozkıran’ın ise babasıydı. Ailesine olan bağlılığı ve çevresine karşı sergilediği sıcak yaklaşımıyla tanınan Kozkıran, geride derin bir hüzün bıraktı.
Cenaze Töreni Taşlık Köyü’nde Gerçekleşecek
Nihat Kozkıran için düzenlenecek cenaze töreninin detayları da paylaşıldı. Merhumun cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Kastamonu Merkez’e bağlı Taşlık Köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, aynı köyde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek. Törene aile yakınlarının yanı sıra dostlarının ve köy halkının yoğun katılım göstermesi bekleniyor.
Merhum Nihat Kozkıran’a Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz.





