Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı Alacık köyü sakinlerinden Şerife Özdemir’in vefatı, ailesi ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

Bir süredir hastanede tedavi gören Şerife Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Merhum Metin Özdemir’in eşi olan Şerife Özdemir; Aydın Özdemir’in annesi, Orhan Aygut ile Recep Beycan’ın kayınvalidesi ve Özcan Öğüt’ün kayınbiraderinin eşiydi.

Küre Lisesi çalışanlarından olan Şerife Özdemir’in vefat haberi, başta ailesi olmak üzere çalışma arkadaşları, Alacık köyü sakinleri ve kendisini tanıyanlar arasında büyük üzüntüyle karşılandı.

Şerife Özdemir’in cenaze programı belli oldu

Merhume Şerife Özdemir’in cenazesi, 30 Ağustos 2026 Pazar günü Küre Akşemseddin Camii’ne getirilecek. Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazıyla ailesinden, yakınlarından ve sevenlerinden helallik alınacak.

Cenaze namazının ardından Şerife Özdemir’in naaşı, Küre’ye bağlı Alacık köyündeki aile kabristanlığına götürülerek dualarla toprağa verilecek.

Merhume Şerife Özdemir’e Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına, çalışma arkadaşlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi