Kastamonu’nun Devrekani ilçesine bağlı Kuz köyü Kuzsökü Mahallesi sakinlerinden Rafet Türkmen vefat etti. Merhumun cenazesi, 30 Ekim Cuma günü Devrekani’de düzenlenecek cenaze töreninin ardından aile kabristanlığında defnedilecek.
Mustafa Türkmen’in oğlu olan Rafet Türkmen; Uğur Türkmen’in babası, Muhammet ve İlhan Türkmen’in kardeşiydi. Türkmen ailesinin acı kaybının ardından merhumun son yolculuğuna uğurlanacağı yer ve saat bilgileri paylaşıldı.
Cenazesi bugün Merkez Çarşı Camii’nden kaldırılacak
Merhum Rafet Türkmen için bugün cuma namazının ardından Merkez Çarşı Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Merhumun naaşı, namaz sonrasında Vakıf Mezarlığı’na götürülerek buradaki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Cenazeye katılmak isteyen yakınları ve sevenleri, cuma namazı sonrasında Merkez Çarşı Camii’nde bir araya gelecek.
Merhum Rafet Türkmen’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.





