Kastamonu’da, 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor’un Batman Petrol Spor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, güvenlik önlemleri masaya yatırıldı. Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, maçın huzur ve güven ortamında geçmesi için kapsamlı bir toplantı düzenledi.

İl Emniyet Müdürü Başkanlığında Toplantı

Kastamonu Emniyet Müdür Toplantı Spor (1)

Kastamonu İl Emniyet Müdürü Tamer Taş’ın başkanlık ettiği toplantıya, emniyet müdürlüğü bünyesindeki birim amirleri katıldı. Yapılan açıklamada, toplantının temel amacının maç öncesi alınacak güvenlik tedbirlerini değerlendirmek olduğu vurgulandı. Müdür Taş, görevlendirilecek personelin planlamasını gözden geçirerek, maç sırasında uygulanacak önlemlerin detaylarını paylaştı.

Huzurlu ve Güvenli Bir Maç Ortamı İçin Önlemler

Toplantıda, hem saha içinde hem de çevresinde oluşabilecek risklere karşı alınacak önlemler detaylı şekilde ele alındı. Görevli emniyet personelinin sorumluluk alanları ve koordinasyonu belirlendi.

Maç Pazar günü oynanacak

Gmg Kastamonu Maç

Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta GMG Kastamonuspor ile Batman Petrolspor arasında Kastamonu Gazi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma 29 Mart Pazar günü saat 14.00'da başlayacak.

Kaynak: Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü