Kastamonu’da bir otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken, yaralıların tamamı hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Kayı köyü mevkisinde meydana geldi. Y.K. (62) idaresindeki 06 FD 3804 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi.

7 kişi hastaneye kaldırıldı
Kazada sürücü Y.K. ile araçta bulunan A.K., R.K., H.K., Y.B., N.B. ve U.B. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti.

Kaza nedeniyle ulaşımda bir süre aksama yaşanırken, jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi aldı. Araç ve kaza bölgesinde yapılan incelemenin ardından trafik akışı normale dönerken, kazanın nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.





