Kastamonu’da yaşanan aile içi tartışma trajediyle sonuçlanmıştı. Merkeze bağlı Ballık Köyü’nde baba ile oğlu arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Olay sırasında oğlunu av tüfeğiyle vurarak ölümüne neden olan baba çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Ballık Köyü’nde Gece Saatlerinde Yaşanan Olay

Edinilen bilgilere göre, 67 yaşındaki E. Gökdağ ile 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Evde başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek fiziksel kavgaya dönüştü.

Oğlunu Öldüren Baba Ifadesi 7

Yaşanan arbede sırasında baba E. Gökdağ, evde bulunan av tüfeğini alarak oğluna ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların karın bölgesine isabet ettiği Murat Gökdağ ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Hayatını Kaybettiği Belirlendi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Murat Gökdağ’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Tutuklanan Babanın İfadesi Ortaya Çıktı

Gözaltına alınan E. Gökdağ, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan baba, “kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma dosyasına yansıyan ifadesinde E. Gökdağ’ın, olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu dile getirdiği öğrenildi. Baba ifadesinde oğluyla sık sık tartıştıklarını belirterek, “Bana hakaret ediyordu, zaman zaman zorbalık yapıyordu. Boşandıktan sonra psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyordum. Olay günü de aramızda şiddetli bir tartışma yaşandı. Bana ağır küfürler etti. Yaşananlardan dolayı çok pişmanım” dediği öğrenildi.

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Kastamonu’da yaşanan ve büyük üzüntüye neden olan olayla ilgili soruşturma jandarma ve savcılık tarafından sürdürülüyor.

Kaynak: grkn