Kastamonu’da uzun yıllar sağlık camiasında görev yapan Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden emekli Cengiz Tığlıoğlu’nun eşi Nebahat Tığlıoğlu’nun vefatı ailesi ve yakın çevresini yasa boğdu. Merhumenin vefat haberi, başta ailesi olmak üzere sevenleri ve tanıdıkları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Nebahat Tığlıoğlu, Uğurcan Tığlıoğlu ve Merve Demirezen’in annesi, Murat Demir’in kardeşi ve Mustafa Tığlıoğlu’nun yengesi olarak biliniyordu. Ailesine olan bağlılığı ve çevresiyle kurduğu güçlü ilişkilerle tanınan Tığlıoğlu’nun vefatı, yakınları ve dostları arasında derin bir üzüntüye neden oldu.

Cenaze Namazı Kurucaören Köyü’nde Kılınacak

Merhume Nebahat Tığlıoğlu için cenaze töreni Kastamonu Merkez’e bağlı Kurucaören köyünde gerçekleştirilecek. Edinilen bilgilere göre, merhumenin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kurucaören Köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aynı köyde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

Cenaze törenine Tığlıoğlu ailesinin yakınları, akrabaları, dostları ve köy halkının katılması bekleniyor. Törende merhume için dualar edilerek son görev yerine getirilecek.

Ailesi ve Sevenleri Yasta

Nebahat Tığlıoğlu’nun vefatı, hem ailesi hem de onu tanıyan kişiler arasında büyük bir üzüntüye yol açtı. Yakınları, merhumenin yardımsever kişiliği ve ailesine olan düşkünlüğüyle hatırlanacağını ifade etti.

Cenaze namazının ardından Kurucaören köyünde toprağa verilecek olan Nebahat Tığlıoğlu için sevenleri taziye dileklerini iletmeye devam ediyor.

Merhumeye Allah’tan rahmet, başta eşi Cengiz Tığlıoğlu olmak üzere çocukları, yakınları ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.