Kastamonu’da yaşayan. Fahriye Arıcı’nın eşi, Abdullah Arıcı ile Yasemin Yıldız’ın babası ve kent esnaflarından Cihan Yıldız’ın kayınpederi olan Mehmet Arıcı’nın cenazesine ilişkin detaylar da açıklandı.
Cenazesi Üyücek Köyü’nde defnedilecek
Merhum Mehmet Arıcı’nın cenazesi, bugün saat 11.30’da Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden alınacak.
Arıcı’nın cenazesi, öğle namazına müteakip Nasrullah Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Üyücek Köyü Yukarı Akçakese Mahallesi’ne götürülecek. Merhum, burada bulunan aile kabristanlığında toprağa verilecek.
Mehmet Arıcı’nın vefatı dolayısıyla ailesi ve yakınları taziyeleri kabul ederken, sevenleri de merhuma son görevlerini yerine getirmek üzere cenaze töreninde bir araya gelecek.
Merhum Mehmet Arıcı’ya Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.





