Kastamonu’nun Cide ilçesini 1. Amatör Lig'de temsil eden Cide Belediyespor, önemli bir gelişmeyle gündeme geldi. Kulübün başkanı Erhan Yıldırım, yaptığı açıklamayla görevini bıraktığını duyurdu. Yıldırım, başkanlık süresi boyunca Cide ve kulüp için tüm imkanlarını seferber ettiğini, ancak alınan karar doğrultusunda istifa etmenin zamanının geldiğini ifade etti.

“Onurla Yürüttüğüm Görevimi Noktalıyorum”

Cide Erhan Yılmaz Isfa

İstifasıyla ilgili duygusal bir mesaj yayımlayan Yıldırım, “Büyük bir onur ve sorumlulukla yürüttüğüm Cide Belediyespor Kulüp Başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev sürem boyunca yanımızda olan, destek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum. Cide Belediyespor’un geleceği için alınacak yeni kararların hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, ayrıca kulübün geleceğini şekillendirecek genel kurul toplantısının 1 Ağustos 2025 tarihinde yapılacağını hatırlatarak bu sürecin hem Cide’ye hem de kulübe olumlu yansımalarını temenni etti.

Yeni Başkan Kim Olacak?

Erhan Yıldırım’ın istifası sonrası Cide Belediyespor camiasında gözler, kulübün yeni başkanının kim olacağına çevrildi. Yönetimde nasıl bir değişim yaşanacağı ve yeni dönemde kulübün yol haritasının nasıl çizileceği merak konusu. Genel kurulda çıkacak sonuçların kulübün geleceği açısından kritik bir rol oynaması bekleniyor.

1 Ağustos’ta Kritik Genel Kurul

Taraftarlar ve Cide halkı, 1 Ağustos’ta yapılacak olan genel kurulu heyecanla bekliyor. Bu toplantının ardından kulübün yeni yönetimi şekillenecek ve Cide Belediyespor’un önümüzdeki sezondaki hedefleri netleşecek.

1. Amatör Lig'de mücadele eden Cide Belediyespor’un, yeni yönetimle birlikte daha güçlü bir yapılanmaya gitmesi ve sporda başarılarını sürdürmesi umut ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi