Kastamonu’nun Tosya ilçesinde otomobil ile üç tekerlekli motosikletin karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. D100 karayolunda meydana gelen kazada, motosikletin sepetinde bulunan elmalar yola savruldu. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Kaza D100 Karayolu’nda Meydana Geldi
Kaza, Tosya ilçesinin D100 karayolu üzerindeki Yazıçam mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Erdal T.’nin kullandığı 34 PMH 889 plakalı Opel marka otomobil ile Nejat T. idaresindeki 37 ABE 761 plakalı üç tekerlekli motosiklet henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Nejat T. yaralandı. Kazanın ardından motosikletin sepetinde taşınan elmalar ise yola dağıldı. Olayı görenlerin durumu yetkililere bildirmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri yönlendirildi.

Yaralı Sürücü Hastaneye Kaldırıldı
Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi kaza mahallinde gerçekleştirdi. İlk müdahalesi tamamlanan Nejat T., daha sonra ambulansla Tosya Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.
Yaralı sürücünün sağlık durumuna ilişkin ise herhangi bir ayrıntı paylaşılmadı.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı
Tosya’da D100 karayolu Yazıçam mevkisinde meydana gelen kazanın ardından yetkililer tarafından inceleme başlatıldı. Otomobil ile üç tekerlekli motosikletin çarpışmasına yol açan nedenin yapılacak araştırmalar sonucunda netlik kazanması bekleniyor.
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yaşanan kaza, karayolunda seyreden sürücülerin trafik kurallarına uyması ve dikkatli hareket etmesinin önemini bir kez daha gündeme getirdi. Kazaya ilişkin inceleme sürüyor.





