Kastamonu’nun Araç ilçesinde faaliyet gösteren El Ele Kadın Kooperatifi, Araç Kaymakamı Ali Emre Tekin’in ziyaretiyle gündeme geldi. İlçedeki üretim ve dayanışma faaliyetlerini yerinde inceleyen Kaymakam Tekin, kooperatif üyeleriyle bir araya geldi.

Kooperatif Çalışmaları Yerinde İncelendi
Araç Kaymakamı Ali Emre Tekin, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Bilen ile birlikte El Ele Kadın Kooperatifini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette kooperatif bünyesinde yürütülen çalışmalar yerinde incelendi.

Üyelerle Birebir Görüşme Yapıldı
Ziyaret kapsamında kooperatif üyeleriyle sohbet eden Kaymakam Tekin ve beraberindeki heyet, yapılan üretim faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı. Kadın girişimciliğinin desteklenmesine yönelik çalışmaların önemi vurgulandı.

Dayanışma ve Üretim Vurgusu
Yetkililer, el emeğiyle ortaya konulan üretimin ve kooperatifçilik ruhunun artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Ziyaret sonunda kooperatif üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edildi.






