Kastamonu’nun Tosya ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Toğrul’un görevlendirme süresinin sona erdiği bildirildi. Sürenin dolmasının ardından yetkililer henüz yeni bir atama yapmadı.

Görevlendirme Süresi ve İddialar

Edinilen bilgilere göre, Mehdi Toğrul’un 26 Şubat itibariyle görevlendirme süresi tamamlandı. Normal prosedüre göre sürenin dolmasının ardından yeniden görevlendirme yapılması bekleniyordu, ancak bu süreçte herhangi bir atama gerçekleşmedi.

Bazı iddialara göre, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ile yaşanan görüş farklılıklarının da sürecin uzamasında etkili olduğu konuşuluyor. Ancak resmi makamlar konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.

Yeni Atama Bekleniyor

Görevlendirme süresinin sona ermesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni bir atama yapılması bekleniyor. Tosya’daki eğitim camiası ve vatandaşlar, yapılacak atamayı merakla takip ediyor. Yetkililerin önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapması öngörülüyor.

Muhabir: Mehmet Can Türkoğlu