Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında beş kişi yaralandı. Olay, İnebolu-Doğanyurt yolu üzerindeki Erkekarpa Köyü Göller Mevkii’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 37 AEB 372 plakalı hafif ticari araç ile plakası henüz öğrenilemeyen bir otomobil çarpıştı.

Hatalı Sollama Kazaya Neden Oldu

Kastamonu Inebolu Feci Kaza Yaralı (1)

Kazanın, hafif ticari aracın hatalı sollama yapması sonucu meydana geldiği öğrenildi. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta bulunan kişiler çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı gören vatandaşlar durumu derhal sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede kaza yerine intikal eden ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kastamonu Inebolu Feci Kaza Yaralı (2)

Yaralı beş kişi, 112 Acil Servis ekiplerinin hızlı müdahalesi ile İnebolu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Yetkililer, kazaya karışan sürücülerin durumlarının iyi olduğunu ve tedavilerinin devam ettiğini ifade etti.

Kastamonu Inebolu Feci Kaza Yaralı (3)

Jandarma Ekipleri İnceleme Başlattı

Kaza sonrası bölgeye intikal eden jandarma ekipleri, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı. Trafik güvenliğinin sağlanması ve kazanın nedeninin net olarak belirlenmesi amacıyla soruşturma sürüyor.

Kastamonu Inebolu Feci Kaza Yaralı (4)

Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kaynak: Yeni İnebolu