Kastamonu’da Çavundur Köyü Bayramlı Mahallesi Camii İmam Hatibi Ercan Şahanoğlu’nun vefat haberi, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Uzun yıllardır bölgede dini hizmetlerde bulunan Şahanoğlu’nun vefatı, hem köy halkı hem de yakın çevresi tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Ailesi ve Yakınları Derin Üzüntü Yaşıyor

Merhum Ercan Şahanoğlu’nun, polis memuru Hakan Şahanoğlu’nun babası olduğu öğrenildi. Aynı zamanda Kamil Peker ve Selami Aydoğmuş’un da bacanağı olan Şahanoğlu, çevresinde saygın kişiliği ve görevine olan bağlılığıyla tanınıyordu. Bayramlı Mahallesi Camii’nde imam hatip olarak görev yapan Şahanoğlu, yıllar boyunca mahalle sakinlerine dini konularda rehberlik ederek toplum içinde önemli bir yere sahip oldu.

Ercan Şahanoğlu (2)

Şahanoğlu’nun vefat haberi, özellikle görev yaptığı mahallede büyük bir üzüntüye neden oldu. Köy halkı ve sevenleri, merhumun yardımseverliği, güler yüzlü kişiliği ve insanlarla kurduğu samimi ilişkileriyle hatırlanacağını ifade ediyor.

Cenaze Töreni Çavundur Köyü’nde Düzenlenecek

Merhum Ercan Şahanoğlu için cenaze töreni 8 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek. Edinilen bilgilere göre cenaze namazı saat 10.00’da Çavundur Köyü Bayramlı Mahallesi Camii’nde kılınacak. Törene aile yakınlarının yanı sıra köy halkı, dostları ve sevenlerinin katılması bekleniyor.

Cenaze namazının ardından merhum Şahanoğlu’nun naaşı, öğle namazına müteakip Tosya İlçe Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında defnedilecek. Böylece yıllarca hizmet verdiği bölgenin insanları, son görevlerini yerine getirerek Şahanoğlu’nu dualarla ebediyete uğurlayacak.

Sevenleri Dualarla Uğurlayacak

Ercan Şahanoğlu (1)

Bölgede sevilen ve saygı duyulan bir isim olan Ercan Şahanoğlu’nun vefatı, özellikle Çavundur Köyü ve çevresinde derin bir üzüntü yarattı. Uzun yıllar dini görevini yerine getirirken birçok kişinin hayatına dokunan Şahanoğlu’nun ardından, dostları ve tanıdıkları taziye mesajları paylaşarak ailesine sabır dileklerinde bulundu.

Kastamonu Müftülüğünden Taziye Mesajı

Kastamonu Müftülüğü de Ercan Şahanoğlu’nun vefatının ardından yayınladığı taziye mesajında; "Merhum hocamıza Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret niyaz eder, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.

Ercan Şahanoğlu’na Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kaynak: Kastamonu Belediye Başkanlığı