Kastamonu’da siyaset ve teşkilat camiasını üzüntüye boğan bir veda yaşandı. AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı’nda önceki dönem İl Yönetim ve İl Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ahmet Metinoğlu, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi, yakınları ve sevenleri, merhum Metinoğlu’na veda etmek için cenazede bir araya geldi.

Zehra Metinoğlu’nun eşi, rahmetli Metin Metinoğlu’nun babası, Mustafa ve Mihrican Metinoğlu’nun babaları, Esin Metinoğlu’nun kayınpederi olan Ahmet Metinoğlu’nun vefatı, sevenleri arasında derin üzüntü oluşturdu. Uzun yıllar boyunca hem ailesi hem de yakın çevresiyle güçlü bağlar kuran Metinoğlu’nun ardından çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.
Cenazeye yoğun katılım oldu
Ahmet Metinoğlu için bugün öğle namazına müteakip Hacı Nimet Darende Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Dualarla uğurlanan merhum, daha sonra Çavundur köyü Bayramlı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Özdemir, geçmiş dönem Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile birlikte Metinoğlu ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Ahmet Metinoğlu’nun ardından duyulan üzüntü, törene katılanların yüzlerine de yansıdı.
Merhum Ahmet Metinoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.





