Kastamonu'da Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinden Mehmet Ali Işıkcı ve Şadiye Bayar’ın halası, Fazıl Çınar’ın ise teyzesi olan Vahide Işıkcı’nın vefatı, ailesi başta olmak üzere sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.
Cenaze Programı Belli Oldu
Merhume Vahide Işıkcı’nın cenaze törenine ilişkin detaylar da netleşti. Buna göre cenaze, 27 Nisan Pazartesi günü saat 14.30’da Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden alınacak. Ardından merhumenin naaşı, defnedilmek üzere İnciğez Köyü Hasan Paşa Mahallesi’ne götürülecek.
Burada ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Vahide Işıkcı, aynı köyde bulunan aile kabristanlığında dualarla son yolculuğuna uğurlanacak. Aile yakınları ve sevenlerinin cenaze törenine yoğun katılım göstermesi bekleniyor.
Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.





