Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Taşköprü ilçesinde faaliyet gösteren Ekol Kontraplak Fabrikasını ziyaret ederek işletmenin üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette Vali Dallı’ya, Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan eşlik etti.

Taşköprü’de sanayi alanında faaliyet gösteren fabrikada gerçekleştirilen ziyarette, tesisin işleyişi ve devam eden üretim faaliyetleri değerlendirildi.

Kastamonu Valisi Dallı’dan Taşköprü’de Fabrika Ziyareti (3)

Başkan Arslan üretim süreçlerini anlattı

Ekol Kontraplak Fabrikasının Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürüten Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Vali Meftun Dallı ve Kaymakam Abdullah Demirdağ’a fabrikadaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kastamonu Valisi Dallı’dan Taşköprü’de Fabrika Ziyareti (1)

Ziyaret sırasında üretim aşamaları, tesisin faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Arslan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, fabrikaya gösterdikleri ilgi dolayısıyla Vali Dallı ve Kaymakam Demirdağ’a teşekkür etti.

Kastamonu Valisi Dallı’dan Taşköprü’de Fabrika Ziyareti (4)

Kaynak: Anadolu Ajansı / Hamza Sefa YILMAZ