Liselere Geçiş Sistemi kapsamında gerçekleştirilen merkezî sınavda 500 tam puana ulaşan Eren Atçı, Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın konuğu oldu. Başarılı öğrenci, ailesiyle birlikte Valilik makamında ağırlandı.
Kabulde İl Jandarma Komutan Vekili Albay Erdoğan Mutlu ile İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş de hazır bulundu. Eren Atçı’nın başarısını kutlayan Vali Dallı, öğrencinin sevincine ortak oldu.
Ailesi ve öğretmenlerine teşekkür etti
Elde edilen sonucun düzenli çalışmanın yanında aile ve öğretmen desteğinin de bir ürünü olduğunu belirten Vali Meftun Dallı, Eren Atçı’nın eğitim sürecine katkı sunan ailesine ve öğretmenlerine gayretleri için teşekkür etti.

Vali Dallı, “Ülkemiz genelinde LGS’de 500 tam puan alan öğrenciler arasında Kastamonu'dan öğrencimizin yer alması bizleri gururlandırdı. Kendisine bundan sonraki eğitim öğretim hayatında ve yaşamında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, Eren Atçı’nın başarısının kutlanması ve gelecekteki eğitim hayatı için iyi dileklerin paylaşılmasının ardından sona erdi.





