Emlak Katılım Bankası Kastamonu Şube Müdürü Serkan Kürtüncü ve Müdür Yardımcısı Mehmet Feyzi Öztürk, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (ÇATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten’i ziyaret ederek sektör ve iş birliği fırsatlarını görüştü.
Ziyaretin Amacı ve İçeriği
Bankanın yetkilileri, Çankırı’daki iş dünyası ile iletişimi güçlendirmek ve bankacılık hizmetlerini tanıtmak amacıyla gerçekleştirdikleri ziyarette, üyelerin finansal ihtiyaçları ve yatırım olanakları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Görüşmede ayrıca ÇATSO üyeleri için sağlanabilecek destekler ve iş birliği projeleri ele alındı.
ÇATSO’dan Teşekkür Mesajı
ÇATSO tarafından yapılan açıklamada, "Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten, ziyaretin iş dünyası ile bankalar arasındaki diyaloğun güçlenmesine katkı sağlayacağını belirtti.
İş Dünyasında Sürdürülebilir İş Birliği
Ziyaret, Kastamonu ve Çankırı’daki girişimciler için finansal çözümler ve destekleri daha görünür kılmayı amaçlarken, hem banka hem de sanayi odası arasında uzun vadeli iş birliği fırsatlarının kapısını araladı. Bu tür ziyaretler, yerel ekonominin gelişimine ve iş dünyasının finansal bilinçlenmesine katkı sağlıyor.





