Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Azdavay İlçe Müftüsü Mehmet Coşkun yaptı. Müftü Coşkun, katılımcılara teşekkür ederek Mevlid-i Nebi Haftası’nın hayırlara vesile olmasını diledi.
“Hz. Peygamber (s.a.s) ve Aile Hayatı” konulu konferans verildi
Programa konuşmacı olarak katılan Kastamonu İl Müftüsü Bekir Derin, “Hz. Peygamber (s.a.s) ve Aile Hayatı” konulu konferans verdi. Kastamonu İl Müftüsü Bekir Derin konuşmasında, Peygamber Efendimizin aile hayatından örnekler sunarak aile içi sevgi, saygı, sabır ve merhametin önemine vurgu yaptı.
Programa Azdavay Kaymakamı Yakup Hacıismailoğlu, Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program ikramla sona erdi
Program sonunda Türkiye Diyanet Vakfı Kastamonu Şubesi Mobil İkram Aracı ile katılımcılara ikramlarda bulunuldu.