Kastamonu İl Müftüsü Bekir Derin, ilçe temasları kapsamında Küre ilçesine giderek bir dizi ziyarette bulundu. Programı çerçevesinde Küre Belediye Başkanı Salih Turan’ı makamında ziyaret eden Müftü Derin, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe Müftüsü de Ziyarete Eşlik Etti

Küre Müftü (1)

Gerçekleşen ziyarette, Küre İlçe Müftüsü Mehmet Melik Özkan da hazır bulundu. Belediye Başkanı Salih Turan ile samimi bir sohbet gerçekleştiren İl Müftüsü Derin, ilçede yürütülen din hizmetleri, sosyal projeler ve halkın manevi ihtiyaçlarına yönelik yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Turan’a Misafirperverlik Teşekkürü

Ziyaretin sonunda İl Müftüsü Bekir Derin, kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Salih Turan’a teşekkür etti. Başkan Turan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede dini ve kültürel alanda yapılacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

İlçe Halkıyla Buluşmalar Devam Edecek

Küre Müftü (2)

İl Müftüsü Bekir Derin’in Küre ilçesindeki temaslarının, vatandaşlarla buluşmalar ve ilçe genelindeki dini hizmetlerin geliştirilmesine yönelik istişarelerle devam edeceği bildirildi. Müftülük yetkilileri, bu tür ziyaretlerin hem kurumlar arası iş birliğini güçlendirdiğini hem de halkla daha yakın bir iletişim kurulmasına katkı sağladığını vurguladı.

Kaynak: Kastamonu İl Müftülüğü